Kerriscoaching, cliënt, online coach, coach

Amber

Super fijne professionele coaching! Ik train al 1,5 jaar met veel plezier met Peter als online coach. Met Peter heb ik veel aan mijn techniek gewerkt en daardoor mooie krachtdoelen behaald. Ook is mijn zelfvertrouwen in de gym gestegen waardoor ik er veel fijner train en rondloop. Het is fijn om elke week een nieuw schema te krijgen, hierdoor heb ik veel motivatie om mijn weekschema te voltooien. 

De wekelijkse aanpassingen met het dagelijks/wekelijks contact zorgen ervoor dat je makkelijker je samen opgestelde doelen kunt behalen. Peter is altijd positief en motiverend, door de coaching heb ik plateaus verbroken en veel progressie gemaakt. Hiernaast vind ik het fijn dat het schema en de feedback altijd duidelijk en overzichtelijk zijn. Ik hoop samen nog veel nieuwe mooie doelen te behalen!

Ryan

‘‘Wilt Peter me dood hebben?’’ is een veelvoorkomende vraag die ik stel, als hij mij hard laat werken voor de doelen die ik heb gesteld. Zonder grappen heeft hij een enorme bijdrage geleverd aan mijn groei! Niet alleen in de sportschool, maar ook daarbuiten. 

Mijn doelstellingen hebben betrekking op het powerliften en Peter helpt mij op weg naar het NK Powerliften (in de gewichtsklasse tot en met 66kg). Naast de schema’s die hij mij voorziet, helpt Peter mij ook bij het mentale aspect van de sport. Zodra ik er even doorheen zit kan Peter mij altijd geruststellen en helpt hij mij te kijken naar het grote plaatje. Dit zorgt ervoor dat ik rustig en met kalmte een wedstrijd start. 

Sinds de coaching van Peter ben ik niet alleen gegroeid in het powerliften, maar ook gegroeid als persoon. Ik ben zo dankbaar voor Peter. Niet alleen als coach, maar ook als vriend!

Mitchel

In het drukke dagelijkse leven, wat eenieder van ons in meer of mindere mate ervaart, wil je zo min mogelijk tijd ‘verspillen’ aan peinzen over welke oefeningen je deze training wil doen, hoeveel sets en reps. Na een lange werk/studiedag heb je geen zin meer om hierover na te denken, maar wil je lekker kunnen ‘knallen’. Peter maakt dit mogelijk. Het enige wat je zelf nog moet doen is de oefeningen uitvoeren.

Peters kennis over het lichaam, voeding en de oefeningen is van een dergelijk niveau dat ik met alle soorten vragen bij hem terecht kan, ik zie hem als een soort van op 2 poten wandelende encyclopedie met betrekking tot deze onderwerpen.

Daarnaast niet onbelangrijk, de resultaten liegen er ook niet om. Sinds de sportscholen weer open zijn, word ik weer gecoacht door Peter en is de progressie op de weegschaal en op de spiegels te zien. Door anderen wordt dit ook als zodanig ervaren door bijvoorbeeld de vraag “Ewa maatje, jij gebruikt zeker, ofniet?” Mijn antwoord op deze vraag luidt als volgt “Ja, ik gebruik. Ik gebruik Kerris Coaching!”

Twijfel je over coaching door Kerris? Even snel als je gecoacht kunt worden, kun je ook weer weg zijn als het je niet bevalt. Ik zou zeggen neem de gok en probeer het, misschien word je hierdoor wel de beste versie van jezelf!

Denise

De online coaching bij Peter heeft mij erg vooruit geholpen. Ik heb geleerd dat ik veel verder kan gaan dan de limiet die ik me altijd had voorgesteld. Peter is oplossingsgericht en echt een geweldige ondersteuning. Ups en downs maken deel uit van elke persoonlijke ontwikkeling en ik moet zeggen, als ik Peter’s steun niet had gehad om mijn hoogtepunten te vieren en – belangrijker nog – mijn dieptepunten te overwinnen, weet ik niet of ik ooit zo ver zou zijn gekomen.

Als vrouw kan ik ook zeggen dat ik me heel goed voel, dat ik met Peter over alles kan praten en dat hij vooral heeft geholpen me comfortabel te voelen. In het begin keek ik nogal op tegen het uitvoeren van de oefeningen in het midden van de sportschool en deze te filmen, maar dat is helemaal weg. Al met al ben ik meer dan tevreden met de coaching van Peter!

Demy

Ik ben echt enorm blij met Peter als coach en zou hem bij iedereen aan kunnen raden. Peter onderscheidt zich van andere coaches/coachingprogrammas met een heel persoonlijke aanpak: bij Peter ben je niet gewoon een nummertje en krijg je ook niet hetzelfde trainingsschema als alle anderen. In tegenstelling: mijn trainingsschema’s zijn volledig aangepast aan mijn wensen en doelen. Vind ik een oefening niet leuk of prettig, dan vindt Peter een alternatieve oefening. Hij neemt mij serieus en door op die manier te werk te gaan, en rekening te houden met wat voor mij haalbaar en prettig is, blijf ik gemotiveerd. Als ik ondanks dat toch eventjes de motivatie verlies, of stagneer in mijn progressie, is Peter er altijd – letterlijk altijd – om mij te stimuleren of gerust te stellen.

Is dat alles? Nou, nee. Dankzij Peters duidelijke feedback op mijn workouts, uitleg bij oefeningen en geleidelijke opbouw van gewicht of intentie van de oefeningen merk ik dat ik écht sterker word. Ter indicatie: hip thrustte ik drie maanden geleden maximaal 31,5 kilo, doe ik er nu (makkelijk) 81,5. En dat heeft me – dankzij Peter – niet eens zo heel veel moeite gekost. Stel je voor hoe veel je kunt bereiken als je langer met Peter traint!

Ezra

Over de online coaching van Peter heb ik niets anders dan goede dingen te zeggen. Met een praktijkgerichte benadering, gebaseerd op science-based trainingsprincipes, overziet Peter op een zeer betrokken manier de coaching en helpt hij me op een efficiënte en haalbare wijze mijn doelen te bereiken. De theoretische kennis waarover hij beschikt zorgt ervoor dat ik altijd met vragen bij hem terecht kan en de achterliggende gedachte achter bepaalde keuzes in het schema, of tips omtrent techniek, beter kan begrijpen. In combinatie met de nodige praktische skills om bijvoorbeeld ingestuurd beeldmateriaal te beoordelen en aan de hand daarvan feedback te geven maakt dit hem een effectieve coach die gedegen advies geeft.

Opvallend is ook de hoge mate van persoonlijk contact en het inlevingsvermogen dat hij naast op het gebied van alles wat er in de gym gebeurt ook heeft voor alles daarbuiten, zodat er van week tot week aanpassingen gemaakt kunnen worden indien nodig. Als iemand die voordat hij bij Peter kwam al ruim vijf jaar fanatiek aan krachtsport deed, kan ik met zekerheid zeggen dat zijn coaching mij naar een hoger niveau heeft getild.

Bob

Ik kan Peter zeker aanbevelen! Ik had al jaren een abonnement voor de sportschool, maar ik miste de discipline om structureel te gaan en de kennis om effectief te sporten. Met de coaching van Peter krijg ik goed advies, waardoor ik zowel qua kracht als qua lichaamsbouw merkbaar vooruitgang boek. Zijn instructies zijn duidelijk en in combinatie met de feedback, is mijn techniek stukken beter geworden. Door de manier waarop Peter de coaching opzet, heb ik een stok achter de deur, maar houd ik de flexibiliteit om zelf te kiezen wanneer ik ga. Absoluut geen spijt dat ik ben begonnen bij Peter!